Speel mee!

Het inschrijfgeld bedraagt 20 euro. Vul hieronder je gegevens in om mee te doen.

De EK Poule wordt mede mogelijk gemaakt door:

We zijn er weer bij en dat is prima!

Na jarenlange afwezigheid mogen we eindelijk weer eens juichen voor onze Oranje leeuwen op een eindronde. Of dat hopen we dan maar… En wat is er nou mooier dan juichen én ondertussen onze mooie club steunen? En dat kan nu!

Vanuit de Jeugdveiling commissie van de V.V. Limmen organiseren we een EK poule met fantastische prijzen. Meedoen is heel simpel, hiernaast kun je je inschrijven voor slechts 20 euro. Hiervan gaat 70% direct naar de club en de rest van de opbrengsten naar de geldprijzen. De ronde prijzen worden allemaal gesponsord!

Het enige wat je hoeft te doen is de juiste uitslagen te voorspellen en enkele bonusvragen te beantwoorden. Het spel bestaat uit 8 rondes, met elke ronde mooie prijzen. In ronde 8 spelen we om de knikkers waarbij de hoofdprijs bestaat uit 50% van de geldpot. Hoe meer deelnemers, hoe groter de pot. En dus een grotere hoofdprijs en meer steun voor onze club!

Inschrijven kan hiernaast.

• Hoofdprijs: 50% geldpot
  • Tweede prijs: 30% geldpot
  • Derde prijs 20% geldpot

Naast de geldprijzen zijn er elke ronde ook mooie prijzen te winnen. Heb je de eerste ronde dus alles fout? Dan doe je in de volgende ronde gewoon weer mee voor de ronde prijs!

• 3x een mega ledschermbus in je tuin of straat tijdens wedstrijd Nederlands elftal
  • 3x volledig verzorgde BBQ voor 10 personen, incl. biertap (20l) en accordeonist
  • 4x VIP tafel bij VV Limmen op zondagmiddag voor 6 personen (onbeperkt drinken + hapjes)
  • 4x een 3-gangen diner inclusief drank bij eetBarLekker voor 4 personen
  • 4x een BBQ pakket op afroep voor 6 personen, incl. 2 kratten bier
  • 3x een ‘Doe het zelf pakket’: bitterballen + frituurpan + frituurvet + krat bier

Ben jij dus die grote voetbalkenner? Of wil je gewoon onze club steunen? Doe dan ook mee en steun de V.V. Limmen! Dat kunnen we zeker gebruiken na afgelopen jaar!